Projekt, längtan att resa och småskruttarna!

 Vi längtar ut men som tur är har det varit en fantastisk sommar i Sverige och vi har det så bra i vår stuga vid Bodarnesjön. Barn och barnbarn har sovit kvar i omgångar och vi har umgåtts och varit så glada att de kommit och samtidigt är det skönt att bli själva igen. Om några dagar styr vi kosan till Växsjö för att sedan bo 3 nätter i Kristianstad och möta upp med min bror, hans ex och deras barn och barnbarn lilla Emil som vi inte träffat ännu. De bor i Danmark och är fn på besök i Skåne. Ska bi så roligt då vi inte heller varit i Skåne på semester på flera år. 

Vill åka till Karl-Fredrik på Eklaholm där han driver en blomster- och inredningsaffär och se mer av Skåne under de 4 dagarna vi ör där. Vi bor på Christian den 4 hotell mitt i Kristianstad. Vi planerar resan som bäst just nu.

Idag har vi firat vår lilla skrutta Nova som fyller 4 år den 28/7 och haft en fin dag med dem. Sonen har träffat E som verkar vara en fin tjej och idag var även hennes yngsta med på kalaset och badet i poolen där hemma. Gammelmormor var också med och gillade de förändringar han gjort i huset sedan han köpte det.

Här i stugan väntar renovering av de gamla spröjsade fönstren jag gav mig på för ung 7 år sedan. C har grävt bort och jämnat till på tomten, och gruset har kommit och är fördelad på framsidan. Nu väntar nybygge av däck nere vid bryggan och efter det ska en gräsmatta sås, ev till nästa år. 

Nu ska vi njuta till nästa vecka och sedan tar vi tag i våra projekt. Byggnadslov för utbyggnad av en gammaldags glasveranda på 25 kvm , byte av fönster och måla huset hemma i Laxå och så fixandet här, det blir fullt upp.

Vi väntar lite med utlandsresan men önskar bila till västra tyskland senare i höst, slutet augusti o september. Allt hänger på hur pandemin hanteras där och hur det utvecklas här i Sverige. Jag hoppas människor har förstånd att ta vaccin och sluta fundera på konspirationsteorier som skapar motstånd och smittspridning av de
varianterna som drabbar hårt!

Puss i den varma julikvällen! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar