Planer för framtiden

1 månad idag är det sedan pappa äntligen fick frid, älskad och saknad men han är där han ville vara. Vi har landat och livet går vidare.

Planer för framtiden kan äntligen ta vid och nu händer det många saker det närmaste året! Jag konstaterar att jag aldrig planerat mitt liv så mycket utan mer tagit det som det kommer.
Men nu känns det extra roligt!

Idag borrar vi efter vatten vid sommarstugan och har vi tur så har vi det kopplat till midsommar!
Det innebär att vi inte behöver släpa vatten hemifrån och att vi kan fylla barnpoolen med friskt och rent vatten i sommar!

Vi har ritat på tillbyggnaden av stugan och nu ska bygget sättas i verket med bygglov, avloppsgrävning, gräva bort stenhögen framför huset och mycket, mycket mera!

Just nu städar vi upp huset på gatan "hemma i stan" då det ska värderas. Sonen, hans sambo med T ska flytta in så snart allt är klart och vi skiftar boende med varandra. Renoveringen kommer att ta fart och det ska bli spännande att se hur det blir. Mitt hem som varit min borg i 31 år får en ny familj att vara trygghet för, förhoppningsvis i många år framöver. Sonens Lilla N ska komma till oss i juli, och det blir en liten familjemedlem till att älska. Små fötter springer återigen i trapporna och runt, runt genom hall, kök och vardagsrum, ut på den frodiga gräsmattan på baksidan. Lekrummet får nytt liv!

T och jag flyttar in i en modern tre och halvrummare, med härligt badrum/tvättstuga, nytt kök och ljusa rum! Så småningom växer bygget vid sommarstugan och vi får ta nya beslut om vår framtid.

Imorgon är det tisdag och dags för Mommo & Leevi tid! Påfyllning i kärlekskontot!

Livslusten återkommer med full kraft och nu är det dags att planera och det är verkligen halva nöjet!
Jag har det så oförskämt bra!

Puss i den kalla majdagen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar