En fantastisk majlördag!

Vilken fantastisk ledighet detta är! Vattnet börjar gå mot sommargrader och idag hade vi 19 i Borasjön! Vi har bott här nere nu i dryga veckan och det är en lisa för själen.

Igår promenerade vi till L och G som har sin stuga vid Sockenstugan. Det tar ca 20 minuter. Som vanligt har vi mycket att prata om och klockan blir närmare 24:00 innan vi går hemåt i en allt ljusare natt.

På  förmiddagen idag kom vår lilla nattgäst hjärteskrutten med sin mamma och Bossehunden. Vi gick till allmänningen för att bada men si det ville inte den unge mannen, inte heller gå på gräset. Men nån som ville bada och leta pinnar var Bobolito. Så till milda grad att han till och med dök efter dem!

Bada blev det dock men då i den svarta plastlådan som fick vara stand in för barnpoolen som sprungit läck, och många bad blev det. Lite barnprogram innan mat och sängdags avslutade hjärtats dag hos oss och nu snarkar hjärteskrutten och T ikapp därinne i sängen. Jag har lite svårt att sova och tog tillfället i akt att memorera dagen. Tiden går så fort och nu pratar ha så mycket, oj, nämen (mämen) bada, hem, åka, båt, bok, Bosse, Mommoj, Tos (Tomas), Tööjää (det vet vi vad han menar med men inte hur han fått ihop det) = klara färdiga kör betyder det! Härmar allt man säger och vi har fått oss så många härliga skratt idag!

Vi tog en promenad till Sockenstugan för glass och dricka, men glass var nått konstigt, kallt tyckte Leevi. Artig som han är så sa han Heej och vinkade till alla vi mötte där, glad i hågen!

Det har varit en fantastisk dag och nu ska jag gå och sova för att vakna med mina två hjärtan!

Puss i den vackra majnatten!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar