Våra dagar tillsammans

En liten Cleo har kommit till världen för 3 veckor sedan och igår var det dags för farfar att äntligen få hålla henne i famnen. Vi for till Göteborg över dagen och tillbringade några timmar med den lilla sötnosen och hennes trötta men mycket lyckliga föräldrar.  Hon kom nästan en månad för tidigt och väger nu efter viktuppgång ca 2500 g (ca 2250 g o 47 lång var hon när hon kom). Liten men så söt och proportionerlig, med stora ögon och med massor av rödblont hår!

När vi väl sett och ätit oss mätta efter några timmar lämnade vi den lilla familjen för att de skulle få sova lite middag då det varit full fart natten innan.

Vi for upp till Nääs slott och vidare till Alingsås för att se nått annat än E20. Vi tog av mot Gräfsnäs det vi överraskade av en vacker slottsruin med anor från Gustav Vasas tid och hans hustru Margareta som vuxit upp i trakten. Grästorp och så vidare mot Lidköping och så över Kinnekulle som med sin utsikt över Vänern och med solglimtarna verkligen gjorde vår dag. Vackra gårdar, hus, höjder och slätter passerade vi på vår väg hemåt, där vi avslutade dagen med en liten kräftskiva bara vi två i växthuset! Sent bad och sedan en god bok satte pricken över i:et!

En av våra många härliga dagar tillsammans!
Puss denna vackra augustisöndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar