Åter i rutiner!

En veckas arbete och vi överlevde


Semestern är nu slut och vi är i full gång. Det är lika konstigt varje gång, men det konstigaste är att vi gillar att vara i rutiner igen.
Ikväll sitter vi i stugan efter en vecka hemma och njuter av utsikten även om vädret inte riktigt vill det vi vill. Förra lördagen var det Ts födelsedagskalas med R med familj, G o L samt systrarna K med E och V.  Regnet placerade oss i växthuset men vad gjorde väl det? Vi roade oss kungligt!

Igår var vi barnvakt åt lille hjärteskrutten då hans mamma var på möte. Full fart hela tiden och han stupade inte förrän det var dags att åka hem i bilbarnstolen där han sov från start i Laxå till Fjugesta. och blev svårväckt på hemadressen.

I morgon bär det av till Göteborg där vi ska besöka det lilla nya familjetillskottet som valde att skrämma oss alla genom att komma en månad för tidigt. Hon lilla Cleo har dock hämtat sig och det så till den milda grad att hon efter drygt tre veckor fått en tand! Vad månde detta bliva?
Hon går väl om 6 månader! I vilket fall ska det bli mysigt att få träffa henne, mamma och pappa imorgon, så lyckliga som de är över sitt lilla underverk.

Pappsen har en ganska klar period även om han är långsam så finns allt där. Besökte honom i onsdags och ikväll pratade vi i telefonen. Känns så bra att han litar på mig och att vi är goa med varandra på ett sätt som jag saknat under många år. Men bättre sent än aldrig. Älskar dig Papi!

Tomas har nu avverkat sin första vecka hos Fenix och börjar installera sig. Jag är glad för det då han nu har arbetskamrater och en tryggare tillvaro än tidigare med alla dessa maskiner etc.

Planerna runt tillbygget i stugan växlar men ett är säkert vi ska bygga det vi vill ha från början och inte dumsnåla. Känns skönt! Det blir ett par spännande år härnere innan vi är färdiga!

Det var en liten statusrapport från oss!



Puss i den lite blöta och blåsiga augusti!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar