Man är inte sämre än att man kan ändra sig!

Det är konstigt vad snabbt livet kan ändra sig! Har inte haft tiden och orken att hålla bloggen "uptodate" men här kommer en liten sådan!

Från att ha bott i sommarstugan och återvändande till Laxå tätort och lägenheten har det hänt mycket. Vi skulle på 45-års klassfest reunion i september och råkade se att ett hus so  T o G tidigare diskuterat som ett "redigt" hus komma upp på FB och beslutade oss för att titta på det! Alltså bara titta var tanken, vi hade ju långtgångna planer på att bygga till sommarstugan.

Väl där var vi fast och sedan började en spännande budgivning som vi till slut tog hem några tiotusentals kronor under den gräns vi satt upp för oss själva.
Här är vi nu med 142 kvm hus, 2 våningar (2 familjshus) källare och trädgård. Inte alls så vi skulle fortsätta vårt liv! Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!

Vi flyttade in den 14 oktober med allt i kartonger och boende på övervåningen tills nedervåningen blir klar. Alla taken nere är målade vita av vår målare Adde och övervnåningen väntar, men först ska vi göra klart med köksrenovering och matsal- vardagsrum (snart klart) nere. Köket är rivet, uppritat och ska beställas på kommande lördag.

Här sitter vi nu mitt i renoveringen, jag är fn genomförkyld o sjuk så det blir inte mycket gjort, men nu kliar det i fingrarna på att komma igång!

Puss i den soliga november!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar