Brittsommar, dalior och resplaner

13 september med 27 grader i luften och 18 i vattnet1 Vi landade vid stugan idag vid 17 tiden och badade det första vi gjorde då vi
då vi bytt däck på min bil och var både svettiga och smutsiga! Härligt! Satt en stund i kvällssolen, fotade lite bland de vackra blommorna och växter som blommor om eller avslutar sin säsong i alla de vackra färger man kan tänka sig.

Pratat med pappsen, lite trött idag och eftertänksam efter gravsättningen av hans kära MB i torsdags!
Hans högsta önskan är att få lämna nu och det hoppas vi han får. Men innan dess ska vi finnas där så mycket han behöver, så i morgon åker jag, Lina och hjärteskrutten en liten sväng till honom efter jobbet!

Vi planerade och gjorde klart allt inför vår USA resa med G och L i lördags under trevliga former, som alltid! Nu är vi taggade, onsdagen den21 september bär det iväg och den 1 oktober är vi hemma igen. Förhoppningsvis med massor av nya intryck och minnen.

Därute i skymningen glider en vit kanot ut över sjön i det blanka stilla vattnet och försvinner som vanligt bakom öarna. Mörkret kommer fort och när vi inte ser längre undrar jag om han (jag vet vem det är) är på väg hem och snart i säkert förvar, samtidigt som jag ser att den begynnande helmånen säkert leder honom rätt tillbaka. Månljus är starkt och ögonen vänjer sig. Otroligt vackert därute!
Tänder lamporna inomhus för att vägleda.... om .....utifall!  :)

Livet är ganska gott så puss i den vackra varma septembernatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar