Long time no see

Så länge sedan som skrivklådan funnits men inte kunna få ner på pränt av olika skäl, nu är det nog dags för en uppdatering ändå.



Vi har renoverat vårt nya hus med ny färg i vardagsrum och hall, målat lister o fodringar etc själva o tak har vi fått hjälp med i alla rum så det är klart. Köket är helt nytt och nu bär det av i det andra köket på övervåningen som vi rivit och planerar vårt nya sovrum i. Romantiskt blommigt får det bli med heltäckningsmatta! Det ni! :)

Mina små hjärteskruttar växer och utvecklas i ett rasande tempo! Försöker räcka till för dem båda, men det är omöjligt just nu. Jobbet har tagit mer och mer tid samtidigt som beslutet om att få full frihet inom ett drygt år växer sig starkare för varje dag som går.
Kunna resa när vi vill, sätta kompassen efter lusten varje dag är en stor längtan hos oss båda. Och tiden dit är inte lång inser jag då varje arbetsvecka och månad bara rusar förbi utan att jag knappt kommer ihåg vad de innehållit.

I helgen var vi i Norrköping då Tomas dotter Rebecca gifte sig med sin älskade Martin! Fantastiskt bröllop där jag också blev upptagen i Tomas fd släkt på ett härligt sätt.
Angelica Knothes foto.
Sista veckan har vi tillbringat i stugan i ett otroligt sommar väder med bad och sol varje dag! 29 grader i luften och 23 i vattnet!


Livet är gott att leva!

Puss i den fantastiska majmånaden!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar