Reklam(mation) för kören

Igår ringde Anuska som startade vår kör för många år sedan och ville ha med  mig och några andre i kören för en intervju och den skulle gå av stapeln i biblioteket.  Ev skulle vi sjunga en snutt också. Varför då tänkte jag?
Vi bubblade vidare om det som pågår och i mitt minne så var det stiltje vid lunchtid idag pga stressiga veckor med möten på möten av alla de slag hela dagarna.

Av någon anledning for jag till Bergfästet och väntade....och väntade. Ingen ur kören dök upp och inte heller NA reportern som jag hade i huvudet. Efter några fåfänga försök att nå de andra på telefonen for jag runt med bilen när det ringer och Anuska säger: - Var är du? Vi är i biblioteket.

Jag tar mig dit och ramlar in i lokalen fylld av både barn och vuxna, full fart i biblioteket. dessutom står 2 tjejer från Sveriges Radio P4 och pratar och jag förstår efter en stund att det är direktsändning i radion! Vi ska bli intervjuade och sedan sjunga!

Allt går bra och vi sjunger en vers och refräng av "utan dina andetag" Kents stora numera bröllopslåt! Applåder och så har vi gjort vårt och tagit vara på reklamen det kan bli för kören!!

Nu ikväll lade jag glad i hågen ut det på FB så att alla i kören skulle kunna höra inspelningen!
Döm om min förvåning när vi kommer till refrängen och vi normalt sjunger vackert  i olika stämmor.  Vi lät som en helt annan kör, krängt ett par vinare och hoppat i bastkjolen. Så svajigt var det!

Förstod sedan att det var inspelningen så jag har skrattat så mungiporna har träningsvärk! Hoppas ingen tror att det är så vi låter!

Ibland blir det inte som man tänkt sig!

Puss i den gråsvarta novemberkvällen!

avsnitt efter 2.42.25 i filen är det dags för Anuskakören.

1 kommentar:

  1. Tur att du skrev så där, så att jag fick lyssna igen på inspelningen och konstatera att det var tekniskt fel och inget annat. När vi lyssnade på radion på lite avstånd så lät det falskt från kören. Falsk marknadsföring! ;=)

    SvaraRadera