Vi repar oss!

Det har gått någon vecka och vi återhämtar oss! Livet går vidare.

Jag vet nu att mitt öga har drabbats av grå starr och inom ett år ska det opereras för det. Har beslutat mig för att vara vaken och göra den under lokalbedövning. Det blir bra så!
Tillsvidare får jag nöja mig att använda högerlinsen i vänsterögat eftersom skärpan där är bätre, lite halvdant är det ändå så jag har beställt linser med högre skärpa. Det får duga tills jag blivit opererad!

I fredags blev det bowling med goda vännerna G och L! Kvällen avslutades sent hemma hos oss med mycket prat, dryck, tilltugg och goda ostar.
Det fick vi lida rejält för i lördags. Vi orkar helt enkelt inte längre med som vi gjorde förr!

Idag har vi varit i Sunne hos Ts son K med familj. Vi passerade Ikea i Karlstad och upptäckte att öronlappsfåtöljen vi funderat på kommit i nytt tyg. Plommon! Perfekt! Vi fick dock inte med den i bilen,  men så snart vi vet om den finns i Örebro eller Linköping bär det av!

Det går mot vinter men vi konstaterade under hemfärden i bakgrunden av en solröd himmel, att sommaren och hösten har varit helt fantastisk! Nu längtar vi till vår julresa till Dubai!

Igår berättade jag för min 84 åriga gamla mamma att min bror skulle ta hand om henne vid jul och vi skulle resa bort. Döm om min förvåning när hon sa att: Vaddå? Jag kan väl vara hemma själv, det spelar ingen roll! Julen är inte så viktig längre! Det föll en sten från mitt bröst kan jag säga då jag funderat på hur jag ska berätta det! Det blir jul ändå, de vet jag men ibland måste man bryta traditioner! VI firar när vi är hemma igen och vem vet vad tomten då har med sig!

Puss i mitten av oktober!

1 kommentar: