Fredagsmys och ro i själen

Återbesök idag för mitt öga och domen blev att det ser fint ut men kommer ta upp till 6 veckor innan  jag har full syn igen. Skaver och kliar en del men det blir mindre för varje dag även om det sker i små steg. Gasen gör att jag inte ser men det skvimpar in ny vätska i glaskroppen nu som gör att jag ser lite genom vatten som rör sig i vågor. Jag är lycklig över att jag kom i tid och får behålla synen.

Har jobbat en hel del hemifrån denna vecka men tagit stunder som jag vilat. Det är påfrestande att bara ha ett öga att se med. Balans, distans är svårt vilket jag inte trodde. Somnar gott på kvällarna av tröttheten det bidrar med.

Besökte pappa och M-B på eftermiddagen för att lämna över kontorsstolen vi köpt då hans gamla är så ranglig att jag är rädd att han ska ramla ur vilket M-B bekräftar att han redan gjort.

Min pappa har haft problem med synen i så många år så min sjukdom är inget mot hans, ändå är han så positiv till nya rön och verktyg, söker hela tiden lösningar som förstoringsglas, glasögon mm. M-B stöttar, utan henne vore hemlivet omöjligt för honom och de två klarar sig sanslöst bra trots att båda närmar sig 90. Jag är så tacksam för det.

Jag älskar dem och det känns så bra att ha dem med i mitt nya liv!

Puss i augustikvällningen, fredagsmys och lugn i själen!



1 kommentar: