Halva semestern kvar!!!


Vår ledighet har redan nu varit fantastisk! Vädret ljuvligt svenskt när solen är med oss i vårt avlånga land. 25-30 grader har inte varit ovanligt med bad o sol långt in på kvällarna.

Vi njuter i fulla drag och när vi känt oss lite rastlösa har vi rest några mil söderut för att se Sverige. Trollhättan, Vänersborg och Göteborg med möte med Ts yngsta son blev en trevlig helkväll ute med god mat på Palace, mer umgänge på uteterassen vid Operan och en trevlig hotellvistelse för oss i 2 nätter.

Nöjda med det blev det en snabbfärd till Sunne för att hjälpa äldsta sonen K med bygge av kylrum till bryggeriet.




Vi ser fram emot att smaka de första "Fryken" som sätts på världskartan i augusti.
En eftermiddag på egen hand i Rottneros byggde på fotoalbumet och uppevelsecentrat!


Min bror med son har varit hos oss i några dagar och vi har  umgåtts, delat många tankar om livet och framtiden. Dottern har i dagarna tävlat med sina älskade hästar och vi besökt henne och lilla Bobo som glatt igenkännande hälsade på oss i fredags. Nu väntar en behövlig semester för hennes del.
Sonen njuter fn av en härlig semester i Turkiet med sina bästa vänner för att snart vara hemma igen och det är inte fy skam väder här heller att njuta av.

Min pappa fyllde år i veckan och vi har idag tagit med dem för en god middag på restaurang Goda rum i Kumla vid Kumla sjöpark, något de inte gjort tidigare vilket kändes riktigt bra. Vi tittade även runt bland odlingarna i växthusen samt uteområdet ochjag tror att MB gillade det då hon alltid varit så duktigt med sin trädgård i Kilsmo som de flyttat ifrån på äldre dar`.

På det stora hela en härlig dag och veckor! Vi har nu 2 veckor kvar att njuta av, och det ska vi verkligen!
En lite önskan….det finns de från Redmond, Washington som verkar läsa min blogg. Det skulle vara så roligt att vet vem/vilka ni är. Är det så att ni är släkt är ni mer än väkomna att höra vara er,  gärna kommentera. Om inte så är det trevligt att ni tittar in! :)

Så, vad kan jag mer önska? Jo, att ni alla har det så gott som vi har det!

Puss i det solsmekta Sverige!

1 kommentar:

  1. Hej! Kan eventuellt vara denna bloggerska som tittar in hos dig och mig ibland:

    http://bo-i-usa.blogspot.se/

    Trevligt att få besök från USA!

    SvaraRadera